недела, 18 мај 2008

Изложбата на MARUKOMIZU (AQUA)
21/Maj/2008 (среда) Чипка - Ноќ на отварање!

За по детални информации посетете ги следните места:

AQUAXNINGYO -Официјален сајт на MarukoMizu (AQUA)
AQUAXNINGYO на deviant ART
AQUAXNINGYO vox BLOG

Нема коментари: