вторник, 20 мај 2008

Анкета

На десната страна од блогов поставена е анкета за гласање за филм кој сакате да се прикажува овој петок во Точка на третата Јапанорама.

Можете да избирате само по еден филм, за побрз да ја решиме работава :)

Знам дека е прекасно поставена анкетава, но за следната недела ќе се стави цела недела унапред.
Се надевам ќе го избереме најдобриот.

Еве неколку видеа од секој од нив и IMDB рејтинг:

4 коментари:

goaty рече...

IMDB ne e mnogu relevanten kriterium za ocenuvanje anime naslovi imho...

Bi рече...

Ok, еве од anime news network:

Angel egg - Median rating: Very good
Paprika - Median rating: Excellent
Vexille - Median rating: Good

другите два не се аниме

goaty рече...

Hey, don't mind the dumb goat, he's just desperate for attention...

FiGi рече...

леее се само немој Dolls,
аман со тие драми векје :P