среда, 07 мај 2008

Палома пет денари?


Во Јапонија е се скапо и нема скоро ништо бесплатно, но за „паломи“ нема зијан. На секое пофреквентно место се делат пакетчиња хартиени шамивчиња со реклама на нив. Добра замена за флаери кои се бескорисни. Имам и кутија за „паломи“ домашна изработка. На домашниот буџет не ми влијае многу, но е добро чисто за утеха дека освен воздухот има и нешто друго „гага“.

1 коментар:

Buljo-San рече...

И тоа не е се! Ако купите 3 , ќе ги добиете по цена од САМО 10 денари. :)