среда, 21 мај 2008

Футуристички рачни часовници

Tokyoflash e дом на многу откачени рачни часовници. Новиот Infection е уште еден непрактичен high-tech додаток, кој е навистина оригинален со начин на отчитување на времето. Имено, користи 27 пулсирачки LED (диоди), во три бои - 12 црвени за часовите, 11 жолти за групи од 5 минути, 5 зелени за поединечни минути.... комплицирано...

П.С. Плус испорачуваат *worldwide*(???)

3 коментари:

FiGi рече...

се знае дека јапанците се најдобри коа се зборува за инветивност,али да не се занесуваме премногу сеа :Р

poljaff рече...

па, добро напишав дека е непрактичен, ама само по себе е доволно добар дизајн ;) Плус прочепkaj по сатовите на сајтот на ТokyoFlash, сигурно ќе ти се допадне нешто :D

Bi рече...

Сакаам!!! (ТоТ)
ама ¥13,900 = 136 долари + шипмент