среда, 14 мај 2008

Фотки Јапонија


2 коментари:

まるこ水 рече...

Сите фотографии ми се свиѓаат. Но 3, , 4. и последната најмногу. Аххх..

„A young girl by the seashore, at the end of days, reading a story with sea winds in her face"

X
MarukoMizu

Bi рече...

Супер ти се сликите, и мене особено ми се допаѓа последната, ама и сите други се некако специфично јапонски, особено таа третата со улицата :)

Од технички аспект, следниот пат кога ќе ставаш пост, ставај ги текстот и сликите заедно, зашто во иднина, од аспект на пребарување, тие постови нема да одат заедно.

Ти додадов и наслови си заборавил, и тагови ;)