вторник, 05 август 2008

Слики од Токио по апокалипсата

Се разбира, само фантазија, апокалипса сеуште нема (барем засега) :D

Интересна идеја на Tokyo Genso кои преку едитираните слики од Токио ни прикажуваат делови од најголемиот град на светот, целосно окупирани од страна на природата, после евентуалната апокалипса :)