вторник, 05 август 2008

Слики од Токио по апокалипсата

Се разбира, само фантазија, апокалипса сеуште нема (барем засега) :D

Интересна идеја на Tokyo Genso кои преку едитираните слики од Токио ни прикажуваат делови од најголемиот град на светот, целосно окупирани од страна на природата, после евентуалната апокалипса :)

3 коментари:

Marya San рече...

Фаворит ми е четвртата...
Значи, Андријески реши тука повторно медиумски да се екпонираш :P))))))))))))))))))

Andrijeski рече...

Hoi! Мене 5тата и 6тата, дека се најзелени :D

За експонирањето.. Ме немаше долго тука, па подобро неколку слики одколку ништо :)

Ќе ме има почесто, малку забави групава, треба малце повеќе активност

Поиздрав Marya-san ;)

Marya San рече...

Кај мене колку по сиво и колку помалце природа, толку подобро... Зависник сум од бетон и издувни гасови...:)))))))))))))))))))
У зеленило ми се врти, а од чист воздух припаѓам....:))))))))))))))))))
За групава... одмори, едно друго... зелка нема, сарма нема...
Ајде, до 25 Ауг сум на одмор... па после може да се организира нешто... јапанско де...:P))))))))))))))))))))))))))