недела, 06 април 2008

neka bide vtor =))


I Makedonija ima Tokyo .... jas go otkriv i dokumentirav :P

4 коментари:

Bi рече...

LOL. Кај е ова бе? Ептен јако :)

Buljo-San рече...
Авторот го отстрани коментаров.
Buljo-San рече...

Бар да пишеа <10,000 km > на друг знак испод овој

Zoe da Dog рече...

ами кај ако не во Охрид наш - Трпејца - Sen Trope - Tokyo :P