петок, 11 април 2008

Хедерот

Направив седумдесетина сликички за заглавието на блогов, кои по случаен избор ќе се менуваат на секое вчитување. Така што блогот секогаш ќе ни биде различен.

Се обидував сликите да се колку што може поразновидни и да опфаќаат различни јапонски аспекти. Исто се трудав сликите да се поприродни и да наи ја доближуваат јапонија пореално, повистински и поблиско.

Доколку најдете некоја слика што ви се допаѓа и би сакале да ја додадеме во банерот, посоочете, јас сигурно ќе додавам и други.

Сите слики одеднаш може да ги погледнете тука. :)