сабота, 19 април 2008

Јапонски рап :)

Не е ништо поразличен ни од амерички, ни од македонски.
И овие личат на црнци :)Само јазикот колку го обожавам...

3 коментари:

ReXXaR рече...

како што слушам се поќе и поќе од песнава, ми докажаа дека... усвари и ја незнам шо докажаа :)

ок си е онака, али сум слушнал и поубави песни :)

Onimusha рече...

AJAJAJAJAJ!!!!! BBWHAHAHAHA џапанис џапанис

Buljo-San рече...

Супер е , само текстот не ми се свиѓа .. :))