петок, 15 јули 2011

Добредојдовте во воздржувањето (Добредојдовте во НХК #15)

„Добредојдовте во воздржувањето“ е последната, 15-та епизода од 3-тата книга на проектот на Манганација - „Добредојдовте во Н.Х.К.“
„Ангелот чувар“ - Мисаки-чан, се бори со продажниот агент на MyWay да го заштити Сато-кун и да не дозволи да го искористуваат. Ќе успее ли? Ќе биде ли доволна силна да го излече од збрката во која влезе минатата епизода?
Симнете ја верзијата во pdf или во cbz, или прочитајте онлајн и дознајте.


Во меѓувреме Манганација ќе направи пауза од околу еден месец, поради летните одмори, но од септември продолжува со ист толкав ентузијазам, многу поголемо искуство кое го стекна последниве 3-4 месеци и се надеваме многу помалку пропусти :).

До тогаш, уште еднаш потсетување каде може да ги најдете претходните епизоди, доколку некоја сте пропуштиле.


Книга 1:
#01 Добредојдовте во проектот PDF CBZ WEB
#02 Добредојдовте во Лолита PDF CBZ WEB
#03 Добредојдовте во новиот свет PDF CBZ WEB
#04 Добредојдовте во училницата PDF CBZ WEB
#05 Добредојдовте во претпријатието PDF CBZ WEB
Книга 2:
#06 Добредојдовте во мораториумот PDF CBZ WEB
#07 Добредојдовте во летните денови PDF CBZ WEB
#08 Добредојдовте на одморот PDF CBZ WEB
#09 Добредојдовте на офлајн средбата PDF CBZ WEB
#10 Добредојдовте во рајот PDF CBZ WEB
Книга 3:
#11 Добредојдовте онлајн PDF CBZ WEB
#12 Добредојдовте во заклучената соба PDF CBZ WEB
#13 Добредојдовте кај сината птица PDF CBZ WEB
#14 Добредојдовте во My Way PDF CBZ WEB
#15 Добредојдовте во воздржувањето PDF CBZ WEB

Екипата на Манганација ви посакува пријатни летни одмори!

Nyaaaa ~~~

Нема коментари: