петок, 01 јули 2011

Добредојдовте кај сината птица (Добредојдовте во НХК #13)

Петок, а денес ја објавуваме 13тата епизода од Добредојдовте во НХК.

Но, да се надеваме нема баксузната бројка да му пречи на Сато-кун да стане свој човек и да се излечи од синдромот на социјална повлеченост..

Секој може да полета, само треба да сака, и да размислува позитивно!

Во новите доживувања и нови средби со нашите јунаци, денес можете да уживате во епизодата Добредојдовте кај сината птица, читајќи ја онлајн овде.

Како и секогаш, достапнa за симнување pdf и cbz верзиите.

Нема коментари: