петок, 08 јули 2011

Добредојдовте во MY WAY (Добредојдовте во НХК 14)


Повторно петок 13 часот. И повторно ние сме тука со новата епизода.
Ова е претпоследната за оваа сезона, уште една на 15ти и после ќе имаме мал одмор, па продолжуваме на есен.

Во оваа епизода се запонавама со измамничките мулти левел маркетинг пирамидални фирми кои исцедуваат огромна сума пари од луѓето преку користење на манипулативни методи на персуазија.
Сато кун тука се наоѓа во една таква ситуација, а како се снајде и што поконкретно се случува, може да прочитате и сами.

За симнување pdf и cbz.

Нема коментари: