петок, 20 мај 2011

Добредојдовте во летните денови (Добредојдовте во НХК7)

Продолжуваме со втората книга и втората нејзина глава, односно седмата епизоада од манга серијата Добредојдовте во НХК, Добредојдовте во летните денови.
Како и обично тука сме во петок во 13 часот со неделната доза.
Добредојдовте во летните денови:

CBZ и PDF верзијата ќе ги објавиме накнадно, поради недовршените поправки од QC.

Бидејќи претходната недела не работеше едитирањето на блогспот, моравме објавите да ги пуштиме на друго место, а тоа беше на сајтот на групата кој сеуште е во изработка. Но, за да не го исгубиме тука конинуитетот, ќе ги ставиме линковите и овде за претходната епизода.

Добредојдовте во мораториумот:

CBZ верзија
PDF верзија

Нема коментари: