петок, 27 мај 2011

Добредојдовте на одморот (Добредојдовте во НХК #08)

Денес, на време, ја објавуваме осмата епизода од проектот Добредојдовте во Н.Х.К., насловена како Добредојдовте на одморот. Овој пат немавме технички проблеми, па ја објавуваме во сите досега за вас познати формати:

Како и секогаш за онлајн читање ја имате тука.

Достапни ви се и верзиите за симнување
Во популарниот pdf.
А за стрипаџиите и во cbz.

Минатата недела успеавме да ја објавиме епизодата само за онлајн читање. За оние кои сакаат да ја имаат во својата колекција и епизодата #07 Добредојдовте во летните денови, сега им се достапни и верзиите за симнување.


Лого by The Jester

Манганација уште еднаш ги повикува сите заинтересирани да ни помогнат во овој или во некој нареден проект. Се бараат членови за:
  • превод од англиски на македонски јазик
  • проверка на преведениот текст
  • чистење на оригиналните скенирани страници
  • тајпсетирање на страниците со македонски текст
Сите заинтересирани да ни се јават или на мејлот на групата или на групата на фејсбук Japa.net.mk или директно овде во коментар - секоја помош е добредојдена.

Ве очекуваме ^_^
А вие и понатаму уживајте во Добредојдовте во Н.Х.К.

1 коментар:

poljaff рече...

ова логово на Бане ме прави да се осеќам kick-ass!!! :))