петок, 06 мај 2011

Добредојдовте во претпријатието (Добредојдовте во Н.Х.К. #05)

Денес ви ја претставуваме петтата епизода „Добредојдовте во претпријатието“. Со тоа успешно го завршуваме првиот том од вкупно осум од манга серијата „Добредојдовте во НХК“.

Бидејќи сајтот ни е сеуште во припреми, ве молиме за трпение додека сеуште ги симнувате pdf и cbz верзиите од Megaupload.


А, како и претходно, во страниците на мангата можете онлајн да уживате на истото место.

Уживајте!

Нема коментари: