четврток, 19 мај 2011

Манга чинии

Овие денови на сајтовите за дизајн се среќаваат, за нас јапанофилите, воодушевувачки фотографии од, замислете си само, чинии со манга позадина. Секоја чинија е дел од црно-бела манга табла, која оживува и добива карактер кога на неа ќе биде поставена храна во специфичен распоред. Оваа замислена приказна на масата е дипломско дело на Mika Tsutai.

Btw, фала на Zmija за информацијата ;)

2 коментари:

OVERLORD рече...

Одличен дизајн... СаглаМанга !!!

Nine рече...

Убавии сеееее!!! ^^