петок, 24 јуни 2011

Добредојдовте во заклучената соба (Добредојдовте во НХК 12)


Еве уште една недела. Овој пат горештините настапуваат кај нас, а со Сато Тацухиро се случуваат работи зад заклулена врата.

Во оваа епизода имаме: врзување со лисици и S&M моменти, се разбира во комична конотација, и посериозното разгледување на ефектите на социјалното повлекување (хикикомори синдромот од кој пати Сато): невработеност, трошење пари од родителите и целосна паразитска зависност од нив.

Новата епизода може да ја симнете од тука:

ONLINE READER - Читај тука!

Нема коментари: