петок, 17 јуни 2011

Добредојдовте онлајн (Добредојдовте во НХК 11)

Успешно завршивме 2 книги од проектот Добредојдовте во Н.Х.К. и денес почнуваме со третата. Работите стануваат се’ повозбудливи, нели? :)

Новата епизода го носи насловот „Добредојдовте онлајн!“ и раскажува за зависноста од игрите. Претпоставуваме некои од вас ќе се препознаат себеси, бар малку. ,) Речиси целата во „гејмерски“ жаргон на MMORPG игрите, но лесно и забавно е раскажана, па и оние на кои онлајн игрите им се непознати ќе уживаат во неа.

За онлајн читање ја имате овде
А повторно ги имате и верзиите за симнување во pdf и cbz формат

Нема коментари: