петок, 03 јуни 2011

Добредојдовте на офлајн средбата (Добредојдовте во НХК 09)

Ете сме пак. И пак на време. Со надеж дека постојат луѓе кои нè очекуваат секој петок од 13:00 часот за да ја прочитаат новата еписода на Добредојдовте во НХК на македонски :)

Па еве ги линковите.

На онлајн ридерот веќе го знаете, само треба да ја смените последната цифра од претходниот пат :) http://manganacija.com/NHK/009/
Но тука се и таа за печатење по дома: pdf верзијата
и онаа за корисниците на комик ридери: cbz.


See U laterz aligaterz

Нема коментари: