петок, 10 јуни 2011

Добредојдовте во рајот (Добредојдовте во НХК 10)

Уште еден петок, овој пат неработен. И се разбира тука е НХК, овој пат со разгледување на феноменот на офлајн средба за самоубиство, што претставува загрижувачка појава во јапонското општество.

Па, како и досега, следете ги линковте.

.cbz форматот за читање стриипови и
мејнстрим .pdf форматот, кој послужува и за печатење.

Се гледаме во следниот том, ова е последната епизода од вториот.

Нема коментари: