среда, 30 јули 2008

Диригент

Роботчето именувано по еден од подобрите сф писатели на сите времиња стана и музички надарена личност. Додуша во очите на некои се намали почитта кон оние кои ја држат палката во свои раце. Уживајте! :)

2 коментари:

poljaff рече...

Еј, леле, не дека е нешто навистина неверојатно, барем програмирањето сега не е проблем. Иако, појма немам од програмирање. И малку од диригирање... (хаха). Ама прати рацете, колку му се течни движењата...оригинал. Само фали она "малку" тресење на главата, Amadeus / Beethoven / - style, што го има во цртаните со Bugs Bunny, на пр :)

Marya San рече...

Занимливо е роботчево, и уште еден доказ колку е напредната технологијата.... само, не знам зашто баш роботче - музички радник... музиката се чувствува, а тешко дека роботчињата во скоро време ќе може да си го дозволат тоа.:)