петок, 29 април 2011

Добредојдовте во училницата (Добредојдовте во НХК #04)

Се надевам веќе почнува да ви преминува во навика да го посетувате нашиот блог за петочните апдејти на мангата „Добредојдовте во Н.Х.К.“

Овој петок, претпразнично Манганација ви ја претставува најновата, 4-та епизода „Добредојдовте во училницата“. Се надеваме дека ќе уживате и во неа.


За онлајн читање можете да ја најдете овде.

И како и секогаш pdf и cbz верзиите за симнување.

Среќни празници!

Нема коментари: