четврток, 21 април 2011

Добредојдовте во новиот свет (Добредојдовте во НХК 3)


Продолжуваме со третата преведена епизода на манга серијата „Добредојдовте во НХК“.
Оваа недела порано, во четврток, зашто од петок почнуваат празниците, па решивме да ве почестиме.

Pdf верзијата за симнување тука
CBZ стрипџиите можат да ја симнат тука

И за онлајн читање на истото место кај што се и претходните.

Среќни Велигденски празници!

Нема коментари: