петок, 15 април 2011

Добредојдовте во НХК 2

Додека сеуште е во припрема посебен сајт, постовите со објава на новиот проект на групата за сканлација ќе се објавуваат на нашиот блог.


Како што ви ветивме, секој петок Манганација објавува по една епизода од проектот „Добредојдовте во НХК“. Денес, ја објавуваме втората епизода „Добредојдовте во Лолита“.

Може да ја симнете
- во pdf верзија
- во cbz верзија

А можете и онлајн да ја читате тука

Уште еднаш ги повикуваме сите заинтересирани да ни се придружат во подготовка на овој или некој нареден проект на Манганација . Групата е отворена, па повелете приклучете се.

2 коментари:

heX- рече...

Задолжително Читање!!!!!!

ArtBoy-M рече...

top samo napred