вторник, 16 септември 2008

Јапонски дизајн

Само за кршење на монотонија, неколку интересни јапонски дизајни:


  1. Футрола за лаптоп во форма на my document фолдер и уште еднен сличен но помал фолдер my photos, како футрола за вашиот апарат.

  2. Наочари во вид на црна лента со која ви се покриваат очите за задржување на анонимност.

  3. Адаптибилни торби, кои можат да се виткаат според фурошики правилата.

  4. Пикселни подметачи за чаши во комбинација со спејс инвејдерс.

  5. Садови со вилувчиња во вид на градина со дрвца.

  6. Подметачи во форма на сенка на шоља

  7. Тркало за чување на чевли...

...и уште многу уникатни дизајни на предмети за секакви прилики во кои може да се изгубите.
Најдобро видете ги сите детали на сајтот.
http://www.25togo.com/store/index.aspx


1 коментар:

Darth RehAn рече...

торбицата е најјака жими се :)